+385 98 13 13 259 sanctamariaregina@gmail.com

JUŽNA ITALIJA – DUHOVNA AVAN-TURA 9 DANA  

ZAGREB-FIRENZE- CITTA DI CASTELLO-ASISSI-CASCIA-VITERBO-RIM-NAPOLI-SALERNO-BARI-PIETRELCINA-SAN GIOVANNI ROTONDO-MONTE SANT¨ANGELO-LANCIANO-MANOPPELLO-LORETO-BOLOGNA


Program: 18.-26.02.2023.

SUBOTA 1.dan: FIRENZE Polazak iz Zagreba ujutro u 7 h sa autobusnog kolodvora Zagreb uz usputna stajanja Sloveniju i Italiju.

U popodnevnim satima dolazak  u Firencu. Slobodno vrijeme za opuštanje i večernja šetnja ulicama Firenze. Smještaj.Večera.Noćenje.

NEDJELJA 2. dan : FIRENZE/CITTA´ DI CASTELLO /Doručak. Razgled Firenze počevši od crkve Santa Maria Novella, Kapela Medici, crkva San Lorenzo,  te posjet Katedrali čuvenoj po mnogim poznatim umjetnicima koji su radili na njoj te razgled ostalih znamenitosti. Slobodno vrijeme za ručak. Odlazak u Citta di Castello  u samostan sv. Veronike Giuliani i upoznavanje sa životom svetice. U večernjim satima dolazak u Asissi-grad sv. Franje i sv.Klare. Smještaj. Večera. Noćenje.

PONEDJELJAK 3. Dan: ASISSI/CASCIA Doručak. Sveta Misa. Crkva i grob sv. Franje , središnji gradski trg, katedrala sv. Rufina, roditeljska kuća, crkva i grob sv. Klare, crkva Gospe od anđela (Porcijunkula).                 Slobodno vrijeme za ručak. U popodnevnim satima odlazak do Cascie malog mjesta u pokrajini Umbriji gdje se nalazi grob svete Rite, svetice nemogućih stvari. Smještaj. Večera. Noćenje.

UTORAK 4. dan  VITERBO/RIM Doručak. Posjet svetištu svete Ruže od Viterba. Slobodno vrijeme za ručak. U popodnevnim satima polazak za Rim, večernji kraći razgled Rima. Smještaj. Večera. Noćenje.

SRIJEDA 5.dan /NAPOLI/BARI Doručak. Polazak za Napoli gdje slijedi kraći razgled grada. Odlazak u Salerno  grad na obali mora na ručak. U popodnevnim satima polazak za Bari po dolasku razgled crkve svetog Nikole i ostalih popratnih sadržaja. Smještaj. Večera. Noćenje.

ČETVRTAK 6.dan: PIETRELClNA/ SAN GIOVANNI ROTONDO.Doručak. Odlazak u Pietrelcinu i rodno mjesto Sv. Padre Pija. Slobodno vrijeme za ručak. U popodnevnim satima odlazak u San Giovanni Rotondo. Slobodno vrijeme za hodočasničke pobožnosti. Smještaj. Večera. Noćenje.

PETAK 7. Dan: SAN GIOVANNI ROTONDO/ MONTE SANT´ANGELO. Doručak. Sveta misa. Slobodno vrijeme za pobožnosti. Odlazak u Gargano svetište Svetog Mihaela Arkanđela. U popodnevnim satima polazak za Lanciano. Smještaj. Večera. Noćenje.

SUBOTA: 8.dan : LANCIANO – MANOPPELLO  Doručak. Sveta Misa. Razgled svetišta u Lanciano. Slobodno vrijeme, te polazak za Manoppello u svetište Svetog Lica Isusova koja sadrži sliku na tankom velu od bisusa, suadarium, poznatu kao Sveto lice iz Manoppella i za koju se smatra da je identična Veronikinom velu. Smještaj. Večera. Noćenje.

NEDJELJA 9.dan : LORETO – BOLOGNA – ZAGREB Doručak. U jutarnjim satima planirani polazak za Loreto. Kraće zaustavljanje i razgled svetišta. Polazak prema Hrvatskoj sa zaustavljanjem u Bologni  te posjet Bazilici sv.Dominika, osnivača dominikanskog reda, gdje se nalazi njegov grob i crkvi Corpus Domini, i najpoznatija bolonjska svetica, sv.Katarina. Njezino tijelo je neraspadnuto i može se vidjeti u sjedećem položaju. Slobodno vrijeme te nastavak vožnje prema Hrvatskoj. Planirani dolazak u Zagreb oko ponoći. Za putnike iz drugih gradova osigurano noćenje u Zagrebu , po potrebi i prijevoz do autobusnog  ili željezničkog kolodvora.

Cijena uključuje:

osiguranje od odgovornosti, jamčevinu i putno osiguranje

Ulaznice za sve znamenitosti u sklopu programa.

Smještaj u apartmanima 3 i 4 zvjezdice.

Prijevoz luksuznim putničkim vozilom euro 6

Turističkog vodiča tokom cijelog putovanja.                     

Osam punih pansiona + 1 noćenje po potrebi za putnike izvan Zagreba.

Dodatne informacije:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimalno 30% ukupnog iznosa, a ostatak po ovom putovanju 15 dana prije polaska.

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru suglasni ste s navedenim uvjetima, s toga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete na web stranici agencije, koje po potrebi dostavljamo mailom zajedno s ugovorom o putovanju.

Polica osiguranja od odgovornosti i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke pakete uplaćen kod Generali osiguranje d.d. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda programa.

 

Rezerviraj svoje mjesto

Politika privatnosti

8 + 7 =

Termini

18.-26.02.2023.

Informacije o putovanju

Cijena ovog paket aranžmana iznosi 1000€.

Akontacija 30 %. Nadoplata za jednokrevetnu sobu.

Mogućnosti  plaćanja: gotovinom, općom uplatnicom, Internet bankarstvom, od 2-12 rata Zaba i RBA.

Rok za prijavu najkasnije 15 dana prije putovanja. Minimalni broj prijavljenih putnika 7

Organizator putovanja

Organizator putovanja: SANCTA MARIA REGINA P&A turistička agencija

Zagreb, Mrkšina 12  OIB: 52739787699, ID KOD: HR- AB- 01-081090301

Hrvatska    RBA/IBAN:HR7424840081135030452  SWIFT:RZBHHR2X

Tel: Dijana +39 327/540 43 46, 098 1313259, 091 6217-146

WEB: https://smrp.hr/

email: sanctamariaregina@gmail.com                                  

 

 

Više….