+385 98 13 13 259 sanctamariaregina@gmail.com

LORETO-SAN GIOVANNI ROTONDO-MONTE SANT’ANGELO- LANCIANO-CASCIA-ASISSI-CITTA DI CASTELLO-BOLOGNA

Program:

UTORAK: Polazak iz Zagreba s autobusnog kolodvora 25.kolovoza u 23,30 h. Mogućnost  zaustavljanja u Karlovcu i Rijeci. Putovanje kroz Sloveniju i Italiju s kraćim usputnim zaustavljanjima radi odmora.

SRIJEDA:1.dan LORETO/SAN GIOVANNI ROTONDO Dolazak u Loreto u jutarnjim satima. Sveta Misa i razgled bazilike u kojoj se nalazi Nazaretska kućica u kojoj je živjela Sveta obitelj. Slobodno vrijeme.U popodnevnim satima odlazak u San Giovanni Rotondo. Smještaj u hotel, večera i noćenje.

CETVRTAK: 2.dan SAN GIOVANNI ROTONDO/MONTE SANT’ANGELO Nakon doručka Sveta Misa i posjet mjestima povezanima sa životom sv.Padre Pija. Slobodno vrijeme  za hodočasničke pobožnosti. U popodnevnim satima odlazak u Monte Sant’Angelo, gdje se nalazi spilja sv.Mihaela. Večera. Noćenje.

PETAK:3. dan SAN GIOVANNI ROTONDO/ LANCIANO/CASCIA/ASISSI  Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak do Lanciana. Sveta Misa. Nakon kraćeg zaustavljanja za osobne pobožnosti, odlazak do Cascie malog mjesta u pokrajini Umbriji gdje se nalazi grob svete Rite, svetice nemogućih stvari. Odlazak prema Asizu. Smještaj u hotel, večera, noćenje.

SUBOTA: 4.  dan ASISSI/CITA DI CASTELLO Doručak. Odlazak u Citta di Castello u razgled samostana sv. Veronike Giuliani i upoznavanje sa životom svetice. Sveta Misa. Slobodno vrijeme. U popodnevnim satima razgled Asiza-grada sv. Franje. Crkva i grob sv. Franje , središnji gradski trg, katedrala sv. Rufina, roditeljska kuća, crkva i grob sv. Klare, crkva Gospe od anđela (Porcijunkula). Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

NEDJELJA: 5.dan ASISSI-BOLOGNA-ZAGREB Odjava iz hotela. Sveta Misa. Vožnja do Bologne.  Posjet Bazilici sv.Dominika, osnivača dominikanskog reda, gdje se nalazi njegov grob i crkvi Corpus Domini, gdje se nalazi najpoznatija bolonjska svetica, sv.Katarina. Njezino tijelo je neraspadnuto i može se vidjeti u sjedećem položaju. Slobodno vrijeme na gradskom trgu ispred čuvene katedrale sv.Petronija. Nastavak vožnje prema Hrvatskoj. Planirani dolazak u Zagreb oko ponoći.

 

U cijenu uključeno:

 prijevoz autobusom turističke klase, smještaj  u hotelima ***/****  na bazi 4 polupansiona u dvokrevetnih i trokrevetnim sobama. Nadoplata za jednokrevetnu sobu za svih 4 dana noćenja 500 kn, duhovno i stručno vodstvo, jamčevina i troškovi organizacije putovanja. Sve ulaznice za objekte u sklopu programa..Prije putovanja preporučamo izraditi europsku zdravstvenu iskaznicu na HZZO.

U cijenu nije uključeno:

putno osiguranje koje je moguće ugovoriti uz nadoplatu kod sklapanja ugovora o putovanju.

 

 

Dodatne informacije:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimalno 30% ukupnog iznosa, a ostatak po ovom putovanju 15 dana prije polaska.

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru suglasni ste s navedenim uvjetima, s toga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete na web stranici agencije, koje po potrebi dostavljamo mailom zajedno s ugovorom o putovanju.

Polica osiguranja od odgovornosti i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke pakete uplaćen kod Uniqa d.d. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda programa.

 

Rezerviraj svoje mjesto

Politika privatnosti

2 + 9 =

Termini

26.-30. kolovoza 2020

Informacije o putovanju

Ukupna cijena aranžmana: 2550 kuna po osobi.      

Plaćanje: akontacija 850 kuna uplaćuje se po prijavi i rezervaciji Preostali iznos, 1700 kn, moguće uplatiti u dvije rate ako se radi o plaćanju općim uplatnicama i internet bankarstvom, najkasnije 15 dana prije putovanja.

Organizator putovanja

Organizator putovanja: SANCTA MARIA REGINA P&A turistička agencija

Zagreb, Mrkšina 12  OIB: 52739787699, ID KOD: HR- AB- 01-081090301

Hrvatska    RBA/IBAN:HR7424840081135030452  SWIFT:RZBHHR2X

Tel: Dijana +39 327/540 43 46, 098 1313259, 091 6217-146

WEB: https://smrp.hr/

email: sanctamariaregina@gmail.com                                  

 

 

Više….