+385 98 13 13 259 sanctamariaregina@gmail.com

Val Gardena – Val d’Isarco- Val d’Ega- Val di Fieme-Val Badia

Program::

Srijeda: Polazak iz Zagreba (autobusni kolodvor), u 23 h. 

Četvrtak: Planirani dolazak u svetište Pietralba  oko 7 h. Razgled svetišta uz stručno vodstvo, Sveta misa. Slobodno vrijeme za ručak. U popodnevnim satima odlazak u Caprijanu u mjesto mističarke službenice Božje Marije Domenice Lazzeri-Menegine koja je 14 godina živjela bez jela i pića, primajući samo Hostiju.

Odlazak na jezero Caldaro. Po vlastitom izboru mogućnost kraćeg kupanja ili vožnje pedalinama..

U predvečerje dolazak u Bolzano, razgled stare jezgre ovog prekrasnog sùdtirolskog grada.

Po vlastitom izboru mogućnost shoppinga. U večernjim satima smještaj u hotel. Večera.Noćenje.

Petak: Doručak. Odlazak u razgled Monte Pane, razgled Ortisea, posjet jednom od najpoznatijih umjetnika u izradi skulptura od drva ili bronce, odlazak na brežuljak gdje se nalazi crkva Svetog Jakova s kojeg se može vidjeti velik dio Valgardene. Slobodno vrijeme za ručak. Spuštanje u  Santa Kristinu, razgled stare željeznice, šetnica, kapelice sv.Otilije, dvorca na putu za Selvu.  Slobodno vrijeme (mogućnost odlaska na bazen/sauna/hidromasaža). Večera. Noćenje.

Subota: Doručak. Odlazak u Laion, nakon toga u  Bulu u razgled vrta s više od 5000 ruža. Slobodno vrijeme za ručak. U popodnevnim satima odlazak na Alpe di Siusi ili Secedu (2000 m.n.m.) Večera. Noćenje.

Nedjelja: Doručak. Odjava iz hotela. Razgled rodne kuće svetog Josipa  Freinademetza talijanskog misionara..

Sveta Misa. Odlazak na Sveto brdo pješice ili žicarom ovisno o tjelesnoj kondiciji putnika. Slobodno vrijeme na planinskoj  uzvisini  za ručak i duhovno tjelesnu okrijepu.

U popodnevnim satima polazak za Zagreb, uz kratko zaustavljanje u centru Bressanonea ili Brunica.

Planirani dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima.

Cijena ovog paket aranžmana autobusom  uključujući tri polu pansiona s noćenjem **** iznosi 590  eura u protuvrijednosti u kunama na dan uplate. Kombi prijevozom ili kamperom  610 eura u protuvrijednosti po osobi.

Cijena ovog paket aranžmana  autobusom uključujući tri puna pansiona s noćenjem**** iznosi 650  eura u protuvrijednosti u kunama na dan uplate. Kombi  prijevozom ili kamperom iznosi 670 eura u protuvrijednosti  po osobi.

Mogućnosti  plaćanja: gotovinom, općom uplatnicom, Internet bankarstvom, od 2-12 rata Diners, te RBA i OTP/Splitska banka karticama.

Rok za prijavu najkasnije 15 dana prije putovanja. Minimalni broj prijavljenih putnika  za putovanja autobusom 40, za putovanje kombi prijevozom 7, za ugovoreno putovanje kamperom 5.

Cijena uključuje:

Prijevoz turističkim autobusom, kombi prijevozom ili kamperom  prema programu putovanja.

Turističkog pratitelja /duhovno vodstvo.

Sve plaćene ulaznice za monumentalne objekte u sklopu programa.

Jamčevina, osiguranje od odgovornosti i putno osiguranje.

Dodatne informacije:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimalno 30% ukupnog iznosa, a ostatak po ovom putovanju 15 dana prije polaska.

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru suglasni ste s navedenim uvjetima, s toga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete na web stranici agencije, koje po potrebi dostavljamo mailom zajedno s ugovorom o putovanju.

Polica osiguranja od odgovornosti i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke pakete uplaćen kod Generali osiguranje d.d. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda programa.

Rezerviraj svoje mjesto

Politika privatnosti

13 + 7 =

Termini

Tokom cijelog ljeta 2020

Informacije o putovanju

Minimalni broj prijavljenih putnika  za putovanja autobusom 40, za putovanje kombi prijevozom 7, za ugovoreno putovanje kamperom 5.

Organizator putovanja

Organizator putovanja: SANCTA MARIA REGINA P&A turistička agencija

Zagreb, Mrkšina 12  OIB: 52739787699, ID KOD: HR- AB- 01-081090301

Hrvatska    RBA/IBAN:HR7424840081135030452  SWIFT:RZBHHR2X

Tel: Dijana +39 327/540 43 46, 098 1313259, 091 6217-146

WEB: https://smrp.hr/

email: sanctamariaregina@gmail.com                                  

 

 

Više….